"Hengitysharjoitus laskee kehon ja mielen stressitilaa nopeasti ja mitattavasti, kun harjoitus tehdään oikein. Breathingman ABBA -metodilla koet nämä tulokset käytännössä heti ensimmäisessä valmennuksessa."

Parannettu hengitystekniikka ei ole vain yksilön hyvinvoinnin kannalta tärkeää, vaan hengityksen optimoinnilla on myös merkittäviä vaikutuksia yritysilmapiiriin ja henkilöstön työsuoritukseen. Yrityksen henkilöstölle tarjoamat hengitysvalmennusmahdollisuudet tuovat seuraavia etuja:

1.      Työhyvinvoinnin Edistäminen: Hengitysvalmennus auttaa vähentämään stressiä ja siten lisäämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Terveempi ja tasapainoisempi työntekijä on motivoituneempi ja sitoutuneempi työntekijä.
2.      Tehokkuus ja Tuottavuus: Hengitysharjoitukset parantavat tutkitusti hapen kuljetusta ja siten tukee aivojen toimintaa. Tehokkaampi hengitystapa nostaa energiatasoa, päivittäistä suorituskykyä, johtaen parempaan tuottavuuteen.
3.      Työilmapiirin Parantuminen: Yhteiset hengitysharjoitushetket parantavat yhteishenkeä ja vaikuttavat tiimityöskentelyyn. Positiivinen ilmapiiri tukee avointa viestintää ja yhteistyötä.
4.      Sairauspoissaolojen Väheneminen: Hyvä ryhti ja hengitystapa yhdessä vähentävät lihasjännitystä ja ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Tämä voi johtaa sairauspoissaolojen vähenemiseen ja vähentyneeseen työkyvyttömyyteen.
5.      Yhteishengen Luominen: Hengitysvalmennukset luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja voivat völillisesti vahvistaa henkilöstön sitoutumista yritykseen.

Hengitysvalmennus on keskeinen osa yrityksen hyvinvointiohjelmaa.

YRITYSTEN TYKY-PÄIVÄT JA HENKILÖSTÖN LYHYTVALMENNUS

 

Haluatko antaa tyky-tai virkistyspäivänä henkilöstöllesi unohtumattoman kokemuksen, mistä porukka tykkää ja josta on myös hyötyä yrityksellesi?

Haluatko parantaa henkilöstösi työkykyä ja stressinhallintataitoja erikoisjoukkojenkin käyttämillä tieteellisesti tutkituilla metodeilla?

Stressi, väsymys ja keskittymisvaikeudet häiritsevät monen työyhteisön tehokasta toimintaa. Tiedetään, että porukan suorituskyky ja tekemisen meininki ei ole paras mahdollinen, mutta ongelmaan ei silti tahdo löytyä ratkaisua. Johdolla on myös usein haastavaa löytää tykypäiviin erilaisia persoonia miellyttävää ohjelmaa, joka kartuttaisi samalla henkilöstön osaamispääomaa. Breathingman valmennuksissa elämyksellisyys ja hyöty yhdistyy uniikilla tavalla ja valmennus on kevyt ja kustannustehokas keino parantaa työyhteisösi hyvinvointia, tiimihenkeä ja stressinhallintaa 

Breathingman stressi- ja hengitysvalmennuksillla saat työyhteisösi käyttöön tieteellisesti tutkitut, painealojen ammattilaisten käyttämät ja yksinkertaiset metodit stressin hallintaan ja toimintakyvyn parantamiseen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Valmennukset antavat työntekijälle uuden ja mieleenpainuvan kokemuksen ja samalla edistät työyhteisösi hyvinvointia kestävällä tavalla myös tapahtuman jälkeen.  Breathingman valmennukset sopivat hyvin osaksi yrityksen virkistys- tai strategiapäiviä ja strategista tyhytoimintaa ja räätälöidään tavoitteidesi mukaan.  

Yritysasiakkaiden asiakastyytyväisyys on 100 % ja uusintaostoprosentti vuonna 2023 yli 60 %.

 ALOITA TÄLLÄ:

HENGITYKSEN TEHOKURSSI VALMENNUS 30-120 MIN

– Terveyttä ja rentoutta edistävä 24/7 arkihengitystapa

– Jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi

– Breathingman ABBA metodi, Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät

– Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen

– Paineen hallintataktiikat merijalkaväen sotilaiden ja poliisin karhuryhmän käyttämillä käyttämillä tekniikoilla

– Tehokkaampi hapen kuljetus aivoihin ja kudoksiin

– Mielenhallinta stressaavissa työtilanteissa (palaverit, esitelmät, hankalat sosiaaliset tilanteet).

– Jokaiselle osallistujalle tulostetut kotiharjoitteluohjeet

– Kurssit päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään myös autuaan hyvä olo.

– Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin. Tutkitusti!

– Hengitys- ja stressinhallintatapahtumat sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita.

Livetoteutukset Tampereen ydinkeskustassa, yrityksesi tiloissa tai vuokratiloissa missä tahansa Suomessa. Mahdollista myös osittain tai kokonaan verkossa toteutettuna (Teams, Zoom).

Lisätiedot ja tarjous: 040-5902869 / Arttu arttu.lipsonen at gmail.com

Voit hankkia yllä esitetyn yksittäisen valmennustapahtuman tai halutessasi lisätä vaikuttavuutta pitkällä aikavälillä, tutustu kertaus- ja jatkotapahtumiin sekä yksilövalmennuksiin tämän sivun lopussa.

“En olisi ikinä uskonut että pelkällä hengityksellä voi olla tällaisia vaikutuksia. En ole ikinä rentoutunut muualla tällä tavalla” -Sari Puisto-

Referenssejä:

Kempower Oyj, NREP Oy, Mentoritiimi Oy, Mediamaestro Oy, Contriber Ltd, Jobilla Oy, Jounin Kauppa Oy, Pihlajalinna Oyj (Forever-ketju), Unikulma Oy, Mentoritiimi Oy, nonono.io, Pirkanmaan Laatuvälitys Oy, Ammattiliitto Pro, Tampereen Tekninen yliopisto, Treen ammattikorkeakoulu, Ylöjärven kaupunki

Hektinen työ, joka on kiireistä ja sirpaleista, kuormittaa ihmistä kognitiivisesti ja estää palautumisen mekanismien aktivoitumisen. Breathingman hengitysvalmennukset tuovat nopeita ja tehokkaita harjoitteita, joilla ihmiset pystyvät parantamaan kognitiivista suorituskykyä ja aktivoimaan palautumisen mekanismia, jotta työstä ei tulisi liian kuormittavaa.

Harri Gustafsberg FT, HTM, Mentoritiimi Oy

Kuulin Breathingmanista puskaradion kautta. Kokelimme hengitysharjoitusta johtoryhmämme strategiapäivän yhteydessä silkasta uteliaisuudesta. Arttu kuljetti meidät ammattimaisesti ja turvallisesti läpi meille uudenlaisen matkan; kuinka vähän tiesimmekään niinkin tärkeästä asiasta kuin hengittämisestä ja millainen vaikutus eri tekniikoilla voi olla.

Käytännön harjoitukset olivat juuri niin vaikuttavia yllättäviäkin, kuin mitä olin kuullut. Päällimmäisenä tuntemuksena harjoitusten jälkeen johtoryhmällä oli hämmentynyt ja vaikuttunut ”VAU!”.

Arttu osasi jakaa ja palastella valtavaa tietotaitoansa ymmärrettäväksi ja tiivistetyksi paketiksi. Kokemus oli niin mielenkiintoinen ja toimiva, että tilasimme samankaltaisen setin myös henkilöstöllemme kesäpäivien yhteyteen. Paketti toimi yhtä timantisti myös reilun 30 henkilön kanssa. Henkilöstö piti setistä suuresti ja se on jäänyt mieleen yhteisenä elämyksenä ja positiivisena kokemuksena. Annettujen kirjallisten ohjeiden avulla meillä on ollut mahdollisuus palata tekniikoihin ja ottaa niitä osaksi arkea. Tuo onkin kaikkein haastavinta.

Suosittelen lämpimästi Breathingmania esim. yrityksen johdon, tiimin tai tai henkilöstön tapahtumiin tai tilaisuuksiin. Artun kanssa työskentely on ollut todella helppoa ja joustavaa. Hän tekee tarinallaan ja persoonallaan lähtemättömän vaikutuksen.

Harvoin tulee annettua näin ylitsevuotavan positiivista palautetta, mutta Breathingman on uniikki. Suosittelen kokeilemaan.

Sami Rantalainen, toimitusjohtaja, Mediamaestro Oy

“Artulla on erinomainen kyky ymmärtää ihmisen psykologiaa ja tähän peilaten tuottaa konkreettisia ja toimivia tekniikoita henkilöstön osaamisen ja taitojen kehittämiseen. Valmentajana Arttu on kuunteleva innostava ja mukaansa tempaava persoona. Meillä yhteistyö on johtanut myös parempiin tuloksiin mitattavina lukuina.”

Mika Laine, Myynti- ja henkilöstöjohtaja, Unikulma Oy

Kertaus-, jatko ja yksilövalmennukset

Hengitys on tehokas työkalu vaikuttaa kehon ja mielen tilaan. Tulosten salaisuus on tavassa kuinka hengitystyökaluja käytetään pitkällä aikavälillä arjessa. Kokemukselliset Breathingman valmennukset tuovat sekä tuloksia että elämyksiä heti ensimmäisellä valmennuskerralla. Jotta toimimattomat stressitasoa ylläpitävät mentaalimallit / hengitystavat korvautuvat yrityksen arjessa toimivammilla tavoilla, kertausvalmennukset ovat avainasemassa. Jatkovalmennukset räätälöidään aina asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan.

HENGITYS JA STRESSINHALLINTA 60-180 min

Yritysasiakkaiden kohdalla parhaat tulokset saavutetaan toteuttamalla Hengityksen Tehokurssin jälkeen kahden tunnin kertausvalmennus, jossa ensimmäisen valmennuksen tekniikoiden osaamisen pohjalle implementoidaan tieteellisesti validoitu stressinhallintametodi, joka parantaa tutkitusti suorituskykyä, keskittymiskykyä ja joilla varmistetaan tehokkaampi oppiminen ja palautuminen työtehtävistä. Esimerkkisisältö:

– Hengityksen Tehokurssin tekniikoiden kertaus ja syventäminen

– Metodi mielenhallintaan ja valmistautumiseen stressaaviin työtilanteisiin (palaverit, esitelmät, hankalat sosiaaliset tilanteet jne.).

– Erikoisjoukkojenresetoiva hengitys ja muiden hengitystekniikoiden käyttö painetilanteissa

Palautumisen optimointi ja henkilökohtaisen kehittymisen menetelmä välittömästi työsuorituksen tai painetilanteen jälkeen (AAR After Action Review)

 SÄÄNNÖLLISET BREATHINGMAN PALAUTUMISHETKET 30-60 min

Lyhyet hengityshetket toimivat jatkuvana henkilöstön palautumista, stressinhallintaa ja yhteishenkeä ylläpitävinä ja parantavina sessioina, joissa opitut tekniikat jalkautuvat osaksi työntekijöiden arkea ikäänkuin huomaamatta rentoutumisen kautta. Hengityshetkissä tehdään uniikkeja Breathingman harjoitesarjoja, mutta joka kerralla teemat räätälöidään osallistujien osaamistason, toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Esimerkiksi. Flunssan torjuminen, uni, stressi.jne.

BREATHINGMAN YKSILÖVALMENNUS 60 min

Yksilövalmennus on tehokas valmennusmuoto, kun hengityksen tai stressin kanssa on enemmän haasteita tai halutaan maksimoida ryhmävalmennuksienjalkautuminen käytäntöön. Pinnallinen hengitystapa, lievät paniikki tai ahdistushäiriöt, painetilanteiden hallinta, unihäiriöt (unettomuus, uniapnea, kuorsaus jne.), uupumus ja aivosumu ovat tyypillisiä oireita, joihin 1-3 valmennustapaamisella saadaan merkittävää helpotusta. Valmennuksen tuloksia ovat stressin, taakan tunteen, kärsimyksen vähentyminen ja toimintakyvyn, rentouden, selkeyden tunteen lisääntyminen.

Kerro toiveesi niin teemme sinulle tarjouksen.

040-5902869 / Arttu arttu.lipsonen at gmail.com

Kuva: Juulia Kumpuvaara