"Hengitysharjoitus laskee kehon ja mielen stressitilaa nopeasti ja mitattavasti, kun harjoitus tehdään oikein. Breathingman ABBA -metodilla koet nämä tulokset käytännössä heti ensimmäisessä valmennuksessa."

YRITYSTEN TEHOVALMENNUKSET

 

Mentaalisesti ylikuormittuneet työntekijät tekevät tutkitusti heikompia päätöksiä ja toimivat tehottomammin. Organisaatiot, jotka eivät huomioi ja kehitä stressinhallintakykyä, menettävät näin kilpailukykyään. Breathingman hengitys- ja stressivalmennukset tuovat tehokkaat ja helposti implementoitavat ratkaisut tähän ongelmaan.    

Stressi, väsymys ja keskittymisvaikeudet häiritsevät monen työyhteisön tehokasta toimintaa. Tiedetään, että porukan suorituskyky ja tekemisen meininki ei ole paras mahdollinen, mutta ongelmaan ei silti tahdo löytyä ratkaisua. Johdolla on myös usein haastavaa löytää valmennusta, joka tukisi tehokkaasti henkilöstön stressinhallintaa oikeasti käytännössä. Breathingman valmennuksien vahvuus on juuri metodien yksinkertaisuudessa ja käytännöllisyydessä. Valmennus on nopea ja kustannustehokas keino parantaa työyhteisösi stressinhallintakykyä ja hyvinvointia samalla, kun annat henkilöstölle tai johtoryhmälle mieleenpainuvan ja yhteishenkeä kohottavan kokemuksen.

Breathingman stressi- ja hengitysvalmennuksillla saat työyhteisösi käyttöön tieteellisesti tutkitut, painealojen ammattilaisten käyttämät ja yksinkertaiset metodit stressin hallintaan ja toimintakyvyn parantamiseen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Breathingman ABBA metodilla edistät henkilöstön hyvinvointia kestävällä tavalla myös valmennuksen jälkeen. Breathingman valmennukset sopivat myös hyvin osaksi yrityksen virkistys- tai strategiapäiviä, strategista tyhytoimintaa ja sisällöt räätälöidään tarpeidesi mukaan.  

Yritysasiakkaiden asiakastyytyväisyys on 100 % ja uusintaostoprosentti vuonna 2023 yli 60 %.

 ALOITA TÄLLÄ:

HENGITYKSEN TEHOKURSSI VALMENNUS 2 h

– Terveyttä ja rentoutta edistävä 24/7 hengitys

– Jokaiselle työntekijälle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi

– Breathingman ABBA metodi: Tuloksekkaan hengitysharjoituksen ydintekijät

– Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen

– Merijalkaväen sotilaiden hengitystekniikka painetilanteiden hallintaan (palaverit, esitelmät)

– Tehokkaampi hapen kuljetus aivoihin ja kudoksiin

– Jokaiselle osallistujalle tulostetut kotiharjoitteluohjeet

– Valmennus päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään myös autuaan hyvä olo.

– Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin. Tutkitusti!

– Hengitys- ja stressinhallintatapahtumat sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Aikaisempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita.

Livetoteutukset Tampereen ydinkeskustassa, yrityksesi tiloissa tai vuokratiloissa missä tahansa Suomessa. Mahdollista myös osittain tai kokonaan verkossa toteutettuna (Teams, Zoom).

Lisätiedot ja tarjous: 040-5902869 / Arttu arttu.lipsonen at gmail.com

Voit hankkia yllä esitetyn valmennuksen yksittäisenä, mutta vaikuttavuus lisääntyy merkittävästi jatkamalla prosessia kertaavalla ja osaamista syventävällä Hengitys ja Stressinhallinta valmennuksella:  

HENGITYS JA STRESSINHALLINTA TEHOVALMENNUS 2 h

Yritysasiakkaiden kohdalla parhaat tulokset saavutetaan toteuttamalla Hengityksen Tehokurssi valmennuksen jälkeen Hengitys ja Stressinhallinta jossa ensimmäisen valmennuksen kokemuksen pohjalle implementoidaan tieteellisesti validoitu stressinhallintametodi, joka parantaa tutkitusti suorituskykyä, keskittymiskykyä ja joilla varmistetaan tehokkaampi oppiminen ja palautuminen työtehtävistä. Sisältö:

1) Hengityksen Tehokurssin tekniikoiden kertaus ja syventäminen

2) Tieteellisesti validoitu metodi mielenhallintaan ja valmistautumiseen stressaaviin työtilanteisiin, kuten palaverit, esitelmät, hankalat sosiaaliset tilanteet jne.

3) Oppimisen ja palautumisen optimointi ja henkilökohtaisen kehittymisen menetelmä välittömästi työsuorituksen tai painetilanteen jälkeen (AAR After Action Review)

Livetoteutukset Tampereen ydinkeskustassa, yrityksesi tiloissa tai vuokratiloissa missä tahansa Suomessa. Mahdollista myös osittain tai kokonaan verkossa toteutettuna (Teams, Zoom).

Lisätiedot ja tarjous: 040-5902869 / Arttu arttu.lipsonen at gmail.com

Referenssejä:

Kempower Oyj, NREP Oy, Mentoritiimi Oy, Mediamaestro Oy, Contriber Ltd, Jobilla Oy, Jounin Kauppa Oy, Pihlajalinna Oyj (Forever-ketju), Unikulma Oy, Mentoritiimi Oy, nonono.io, Pirkanmaan Laatuvälitys Oy, Ammattiliitto Pro, Tampereen Tekninen yliopisto, Treen ammattikorkeakoulu, Tampereen kaupunki, Ylöjärven kaupunki

Hektinen työ, joka on kiireistä ja sirpaleista, kuormittaa ihmistä kognitiivisesti ja estää palautumisen mekanismien aktivoitumisen. Breathingman hengitysvalmennukset tuovat nopeita ja tehokkaita harjoitteita, joilla ihmiset pystyvät parantamaan kognitiivista suorituskykyä ja aktivoimaan palautumisen mekanismia, jotta työstä ei tulisi liian kuormittavaa.

Harri Gustafsberg FT, HTM, Mentoritiimi Oy

Kuulin Breathingmanista puskaradion kautta. Kokelimme hengitysharjoitusta johtoryhmämme strategiapäivän yhteydessä silkasta uteliaisuudesta. Arttu kuljetti meidät ammattimaisesti ja turvallisesti läpi meille uudenlaisen matkan; kuinka vähän tiesimmekään niinkin tärkeästä asiasta kuin hengittämisestä ja millainen vaikutus eri tekniikoilla voi olla.

Käytännön harjoitukset olivat juuri niin vaikuttavia yllättäviäkin, kuin mitä olin kuullut. Päällimmäisenä tuntemuksena harjoitusten jälkeen johtoryhmällä oli hämmentynyt ja vaikuttunut ”VAU!”.

Arttu osasi jakaa ja palastella valtavaa tietotaitoansa ymmärrettäväksi ja tiivistetyksi paketiksi. Kokemus oli niin mielenkiintoinen ja toimiva, että tilasimme samankaltaisen setin myös henkilöstöllemme kesäpäivien yhteyteen. Paketti toimi yhtä timantisti myös reilun 30 henkilön kanssa. Henkilöstö piti setistä suuresti ja se on jäänyt mieleen yhteisenä elämyksenä ja positiivisena kokemuksena. Annettujen kirjallisten ohjeiden avulla meillä on ollut mahdollisuus palata tekniikoihin ja ottaa niitä osaksi arkea. Tuo onkin kaikkein haastavinta.

Suosittelen lämpimästi Breathingmania esim. yrityksen johdon, tiimin tai tai henkilöstön tapahtumiin tai tilaisuuksiin. Artun kanssa työskentely on ollut todella helppoa ja joustavaa. Hän tekee tarinallaan ja persoonallaan lähtemättömän vaikutuksen.

Harvoin tulee annettua näin ylitsevuotavan positiivista palautetta, mutta Breathingman on uniikki. Suosittelen kokeilemaan.

Sami Rantalainen, toimitusjohtaja, Mediamaestro Oy

“Artulla on erinomainen kyky ymmärtää ihmisen psykologiaa ja tähän peilaten tuottaa konkreettisia ja toimivia tekniikoita henkilöstön osaamisen ja taitojen kehittämiseen. Valmentajana Arttu on kuunteleva innostava ja mukaansa tempaava persoona. Meillä yhteistyö on johtanut myös parempiin tuloksiin mitattavina lukuina.”

Mika Laine, Myynti- ja henkilöstöjohtaja, Unikulma Oy

Parannettu hengitystekniikka ei ole vain yksilön hyvinvoinnin kannalta tärkeää, vaan hengityksen optimoinnilla on myös merkittäviä vaikutuksia yritysilmapiiriin ja henkilöstön työsuoritukseen. Yrityksen henkilöstölle tarjoamat hengitysvalmennusmahdollisuudet tuovat seuraavia etuja:

1.      Työhyvinvoinnin Edistäminen: Hengitysvalmennus auttaa vähentämään stressiä ja siten lisäämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Terveempi ja tasapainoisempi työntekijä on motivoituneempi ja sitoutuneempi työntekijä.
2.      Tehokkuus ja Tuottavuus: Hengitysharjoitukset parantavat tutkitusti hapen kuljetusta ja siten tukee aivojen toimintaa. Tehokkaampi hengitystapa nostaa energiatasoa, päivittäistä suorituskykyä, johtaen parempaan tuottavuuteen.
3.      Työilmapiirin Parantuminen: Yhteiset hengitysharjoitushetket parantavat yhteishenkeä ja vaikuttavat tiimityöskentelyyn. Positiivinen ilmapiiri tukee avointa viestintää ja yhteistyötä.
4.      Sairauspoissaolojen Väheneminen: Hyvä ryhti ja hengitystapa yhdessä vähentävät lihasjännitystä ja ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Tämä voi johtaa sairauspoissaolojen vähenemiseen ja vähentyneeseen työkyvyttömyyteen.
5.      Yhteishengen Luominen: Hengitysvalmennukset luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja voivat völillisesti vahvistaa henkilöstön sitoutumista yritykseen.

Hengitys- ja stressivalmennus on keskeinen osa yrityksen hyvinvointiohjelmaa.

Kauppalehti 20.7.2022

Kertaus- ja yksilövalmennukset

Hengitys on tehokas työkalu vaikuttaa kehon ja mielen tilaan. Tulosten salaisuus on tavassa kuinka hengitystyökaluja käytetään pitkällä aikavälillä arjessa. Kokemukselliset Breathingman valmennukset tuovat tuloksia heti ensimmäisellä valmennuskerralla. Pitkän ajan vaikuttavuuden maksinoimiseksi kertausvalmennukset ovat avainasemassa. Kertausvalmennukset toteutetaan joko ryhmävalmennuksina tai yksilövalmennuksina. 

 SÄÄNNÖLLISET BREATHINGMAN PALAUTUMISVALMENNUKSET 1 h

Lyhyet hengitysvalmennukset toimivat jatkuvana henkilöstön palautumista, stressinhallintaa ja yhteishenkeä ylläpitävinä ja parantavina sessioina, joissa opitut tekniikat jalkautuvat osaksi työntekijöiden arkea ikäänkuin huomaamatta rentoutumisen kautta. Hengityshetkissä tehdään uniikkeja Breathingman harjoitesarjoja, mutta joka kerralla teemat räätälöidään osallistujien osaamistason, toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Esimerkiksi. Flunssan torjuminen, uni, stressi.jne.

BREATHINGMAN YKSILÖVALMENNUS 60 min

Yksilövalmennus on tehokas valmennusmuoto, kun hengityksen tai stressin kanssa on enemmän haasteita tai halutaan maksimoida ryhmävalmennuksien jalkautuminen käytäntöön. Pinnallinen hengitystapa, lievät paniikki tai ahdistushäiriöt, painetilanteiden hallinta, unihäiriöt (unettomuus, uniapnea, kuorsaus jne.), uupumus ja aivosumu ovat tyypillisiä oireita, joihin 1-3 valmennustapaamisella saadaan merkittävää helpotusta. Valmennuksen tuloksia ovat stressin, taakan tunteen, kärsimyksen vähentyminen ja toimintakyvyn, rentouden, selkeyden tunteen lisääntyminen.

Kerro toiveesi niin teemme sinulle tarjouksen.

040-5902869 / Arttu arttu.lipsonen at gmail.com

Kuva: Juulia Kumpuvaara