TAPAHTUMAT

 

Miltä tuntuisi kokea syvää rauhaa ja todellinen rentous? Breathingman tapahtumat saavat huippupalautteita vuodesta toiseen. Breathingman ABBA metodi on uniikki prosessi, jonka avulla lisäät hengitysharjoitusten laatua ja vaikuttavuutta riippumatta taustastasi. Tapahtumissa opit toki maailman toimivimmat ja tutkituimmat hengitystekniikat, mutta tärkeintä on oppia vaihe vaiheelta mistä tuloksekas hengitysharjoitus koostuu käytännössä, eli se miten sinä onnistut arjessasi! Breathingman tapahtumassa ohjaan sinut nautinnolliseen hengityselämykseen, joka vie rentoutumisesi täysin uudelle tasolle.

Yleisölle avoimia Breathingman tapahtumia järjestetään ympäri Suomea joogakouluilla, hyvinvointikeskuksissa ja wellness tapahtumissa. Tutustu tapahtumakalenteriin alta.

Haluatko Breathingman tapahtuman omalle paikkakunnallesi tai tilata hengitystapahtuman osaksi omaa tapahtumaasi, ota yhteyttä:

Viestillä 040-5902869/Arttu  tai arttu.lipsonen at gmail.com

Löydä rentous tilanteessa kuin tilanteessa. Breathingman tapahtumat ovat uniikki kokemus, joka on koettava ainakin kerran elämässä! Yksityiskohtaisesti suunniteltu yhdistelmä tietoa, taitoa, musiikkia ja syvärentoutusta.

1) Breathingman Hengityksen Tehokurssi

Koe syvä rauhan tila, opi tutkitut hengitystekniikat stressinhallintaan ja koe niiden teho käytännössä. 2:15 h

2) Breathingman Rento Mieli & Hengitys

Yhdistelmätyöpaja jossa tärkeimmät stressinhallintatyökalut ja hengitysmetodit yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Selkeyttä ja rentoutta arjen haasteisiin. 3 h.

3) Breathingman Rautainen Vastustuskyky & Hengitys

Yhdistelmätyöpajassa yksinkertaiset keinot vastustuskyvyn parantamiseen ja hengitystekniikat parempaan terveyteen, rentouteen ja rauhaan. 3 h

Tutustu tuleviin tapahtumiin tästä:

Arttu on upea, inspiroiva ja turvallinen hengitysvalmentaja. Ryhmätilanteessa sillä on jännä kyky jotenkin yksilöllisesti poistaa esteitä, hälventää pelkoja, luoda turvaa ja johdattaa siihen kunkin omaan yksilölliseen hengitykseen ja rauhaan… Sellainen jämäkkä tatsi niihin tekniikoihin, mutta erityisesti ihan puhetapaa myöten sellanen rento ja välitön fiilis. Tykkään valmennusfilosofiasta missä tää hengitys ei oo mitään extremesuorituksia vaan ennen kaikkea työkalu lisäämään rentoutta… rauhaa ja rakkautta. Työpajoissa oon kokenut tosi meditatiivisia puhdistavia kokemuksia ja tapahtumien jälkeen on ollut pitkään hyvä olo. Tykätään kovasti! Kiitos!

Juha Larm, yrittäjä, Fitfarm Oy

Artun työpajat ovat aina taattua laatua. Erittäin selkeästi ja ammattimaisesti toteutettuja. Eikä ihme että tupa on aina täynnä. Kotiin lähtee joukko inspiroituneita ja onnellisia kurssilaisia. Itsekin hengityksen ammattilaisena saan joka kerta kurssilta lisää elinvoimaa ja olen totaalisen rentoutunut.

Annika Rouvinen, yrittäjä, Studio Rauha

Rento Mieli & Hengitys -työpaja oli käytännönläheinen ja tiivistetty paketti elämänhallintaa. Yksinkertaisilla ja pienillä asioilla on valtava vaikutus elämässä. Kun otan pienet asiat haltuun, niistä tulee lopulta suuria ja merkittäviä muutoksia elämässä. 

Työpajassa oppi helppojen hengitysharjoitusten avulla vaikuttamaan oman kehon toimintaan positiivisesti ja kääntämään omia ajatuksia ja asenteita voimaksi omassa arjessa. Työpajan harjoitusten avulla löytää tapoja olla oman elämäsi johtaja. 

Tämä työpaja pitäisi pitää kerran vuodessa jokaisessa Suomen koulussa ja jokaisella oppiasteella eskarista  yliopistoon saakka, niin opettajille kuin oppilaille.

Sanna-Liisa Lehto, yrittäjä, selkeyttaja.fi

Olen sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja. Otin Artulta 4 kerran yksityisvalmennuksen laajentaakseni omaa valmennusosaamistani.
Artun tietotaito on hämmästyttävän laaja. Järjestelmällinen ABBA ohjaamisen prosessi, saa varmasti kenet tahansa rentoutumaan ja päästämään irti! Sain omaan tekemiseeni ja tuleviin ohjauksiini myös tekniikoiden osalta enemmän mitä olisin osannut odottaa!
Suosittelen Breathingman -valmennuksia jo valmistuneille ohjaajille uuden oppimiseen ja ihan jokaiselle joka haluaa hengityksen avulla saada parempaa terveyttä ja hyvää oloa.

Sami Karaus, Hengitysvalmentaja, Studio Olkkari

“Arttu is a humble, sincere, and wise teacher who has a lot to share based on years of experience and a deeply curious mind. In my own journey to understand how to utilize the breath, both personally and to teach others, working with Arttu was an enormous benefit. I came in hoping to be simply pointed in the right direction, and I left acquiring more knowledge than I had ever expected.”

Chris Lenox Smith, Wim Hof Instructor, Tulum Ice Club

Breathingman on kouluttanut meidän valmentajia ja sparrannut tätä omaakin hengitystä kuntoon. Itsellä nukahtamisaika on lyhentynyt ja suun teippaus ja muut harjotteet on auttanut kuorsaukseen, lievään uniapneaan ja unen laatuun ja syvyyteen yleensä. Urheilusuorituksessa näillä on on ollut positiivinen vaikutus energiatasoihin. Vaikka valmennukset on täyttä käytäntöä, tykkään kun myös fakta- ja tiedepuoli on valmentajalla hallussa. Suosittelen Breathingman valmennuksia kaikille.

Tuomas Takalo, yrittäjä, valmentaja, Prolevelnation.fi

 

YKSILÖVALMENNUS

HENGITYS JA STRESSINHALLINTA KUNTOON -VALMENNUS

3 valmennustapaamista

Stressi on kehon ja mielen jännitystila, joka aiheutuu ulkoisesta tai sisäisestä ärsykkeestä. Liiallinen ja pitkäaikainen stressi, heikentää elämänlaatua merkittävästi sekä fyysisellä että mentaalilla tasolla. Biomekaanisesti ja biokemiallisesti oikeaoppinen hengitystapa aktivoi vagaalista hermostoa, lisää rauhallisuutta ja vähentää stressihormonien tuotantoa. Sinulle yksilöllisesti sopivat hengitysharjoitukset ja mielen taidon tekniikat toimivat tehokkaana stressinhallintamenetelmänä ja normalisoivat autonomisen hermostosi toiminnan. Taitojen harjaantuessa voit valmennuksen avulla muuttaa koko persoonaasi rauhallisemmaksi kaikissa elämäntilanteissa.

Hengitystekniikoita on paljon, mutta tulosten salaisuus on siinä, että harjoitukset ovat juuri sinun erityistilanteeseesi sopivat ja opit tekemään harjoitteet oikein. Hengityksen optimointi on yksilöllinen, hienovarainen ja syvällistä ymmärrystä vaativa fyysinen, mentaalinen ja psyykkinen kokonaisuus. Jotta juuri sinä löydät nautinnollisen hengityksesi ja mielenrauhan, Artun valmennuskokemus tilannekartoituksineen on avainasemassa. Breathingman ABBA metodologia toimii valmennuksessa pohjana ja ohjaa sinut järjestelmällisesti vaihe vaiheelta terveelliseen, tehokkaaseen ja lopulta nautinnolliseen hengitykseen. 

  Valmennus alkaa tilannekartoituksella ja hengitystesteillä. Sen jälkeen tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma, jolla parannat hengityksesi ja kehosi tilannetta nopeasti. Jo tuhannet Breathingman asiakkaat ovat löytäneet avun hengityksen haasteisiin, uneen, stressinhallintaan, palautumiseen, keskittymiskykyyn, rentoutumiseen ja esim. stressaavien painetilanteiden hallintaan. Breathingman hengitysvalmennuksissa käy tavallisia työssäkäyviä ihmisiä eri aloilta, jotka haluavat hallita stressiä. Yritysjohtajia, toimihenkilöitä, opettajia, yrittäjiä, urheilijoita.  Valmennuksen tarve on suurin jos koet että hengityksesi on pinnallista, epätasaista, “työlästä” tai jännittynyttä. Kärsit stressistä, väsymyksestä, aivosumusta, lievästä ahdistuksesta tai paniikkikohtauksista. 

Breathingman Hengitys ja stressivalmennuspaketti on yksilöllinen kolmen kerran tehovalmennus, jolla saat yksilölliset työkalut ja opastuksen optimaaliseen hengitykseen ja stressinhallintaan loppuelämäsi ajaksi.

Valmennuksen hinta: 450 € (sis alv 24 %)

1 * 120 min ja 2 * 90 min valmennustapaamista, Tampereella

(Yksittäinen valmennuskerta 2 h 190 € sis alv 24%)

040-5902869/Arttu tai arttu.lipsonen at gmail.com

****************

KUORSAUS / UNIAPNEA HALTUUN -VALMENNUS

3 valmennustapaamista

Jopa 9–24 prosenttia suomalaisista sairastaa uniapneaa. Obstruktiivisessa uniapneassa esiintyy hengityskatkoksia (apnea) tai hengityksen vaimenemisia (hypopnea), jotka johtuvat ylähengitysteiden ahtautumisesta nukkuessa. Jos kuorsaat ja epäilet uniapneaa, hakeudu lääkärin tutkimukseen.

Ilmateiden ahtautuminen voi aiheutua monista syistä: ylipaino, rakenteelliset tekijät, liika rasvakudos kaulan alueella, heikot hengitysteiden ympärillä olevat lihakset, kielen valuminen nieluun, alaleuan virheellinen asento, suuhengitys, liika hengitys, huono kaularangan ryhti, nukkuma-asennot, uniergonomia, perinnölliset tekijät jne. Lääkärissä vakavempaan määrätään tyypillisesti CPAP laite- tai kuorsauskiskohoito.

Breathingman Kuorsaus ja Uniapnea haltuun valmennuksessa opit tärkeimmät itsehoitomenetelmän, jolla parannat hengityselimistösi kuntoa ja elämänlaatuasi. Hengitysteiden normalisointi tapahtuu asiakkaasta riippuen seuraavien pilareiden kautta:

1) Yksilöllisten hengitys- ja kehollisten harjoitteiden avulla terveellinen nenähengitys, hiilidioksiditoleranssi, hapenkuljetuksen tehostaminen.  Hengityksen biomekaniikka ja -biokemia päivällä ja yöllä kuntoon.

2) Hengitysteitä auki pitävien lihasten vahvistaminen ja normaalin toiminnan palauttaminen (Leuka, kieli-, nielu ja ryhtiharjoitteet)

3) Hengityksen vastusharjoittelulla pallealihaksen ja apuhengityslihasten vahvistaminen (esim. Wello2)

4) Asiakkaasta riippuen muut toimenpiteetFyysisen kunnon parantaminen (Rasvakudos, lihaksisto, ryhti)

Breathingman Kuorsaus- ja uniapnea valmennuspaketti on yksilöllinen kolmen tapaamiskerran tehovalmennus, jolla saat työkalut ja opastuksen uniapnean optimaaliseen itsehoitoon loppuelämäsi ajaksi.

Valmennuksen hinta: 450 € (sis alv 24 %)

1 * 120 min ja 2 * 90 min valmennustapaamista, Tampereella

(Yksittäinen valmennuskerta 2 h 190 € sis alv 24%)

040-5902869/Arttu tai arttu.lipsonen at gmail.com

COACHING

Mikäli haluat jatkaa valmennusyhteistyötä kolmen kerran paketin jälkeen, lyhyttapaamisilla kasvokkain tai verkossa, Coaching-valmennuksessa jatkamme yhteistyötä tavoitteittesi pohjalta.

TÄHÄN VALMENNUKSEEN OTAN VAIN HENKILÖITÄ, JOTKA OVAT AIEMMIN OSALLISTUNEET BREATHINGMAN VALMENNUKSIIN.

Coaching kertakäynti 60 min Hinta 120 € sis alv 24 %

040-5902869/Arttu tai arttu.lipsonen at gmail.com

Kuva: Juulia Kumpuvaara