Breathingman missio

 

Stressi on tämän päivän länsimaisen yhteiskunnan kulkutauti joka vaikuttaa jokaisen yksilön ja yhteisön elämään. Breathingmanin missio on vähentää haitallisen stressin määrää yhteiskunnassa tarjoamalla hengitys- ja stressivalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Näin teemme maailmasta meille kaikille rennomman ja terveemmän paikan elää.

Yhteisöissä tavoitteenamme on edistää henkilöstön hyvinvointia, lisätä työn tuloksellisuutta ja tukea kestävää työympäristöä. Tarjoamme käytännönläheisiä, innovatiivisia ja elämyksellisiä hengitysvalmennusratkaisuja, jotka tukevat stressinhallintaa, parantavat työtyytyväisyyttä, työtehoa sekä vahvistavat johtajuustaitoja. Breathingman on kumppanisi tehokkaan, rennon ja hyvinvoivan työympäristön luomisessa.

Breathingman valmennuksissa tieteellinen tutkimustieto, vahva kokemus ja inspiraatio yhdistyvät helposti lähestyttävällä tavalla.

Arttu Lipsonen

 

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Mind Coach stressinhallintavalmentaja ja Integral- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on myös menestyksekäs tausta liike-elämän valmennus- ja johtotehtävissä. Arttu on perehtynyt syvällisesti hengityksen ja stressin yhteyteen ja työskennellyt monien alan kansainvälisesti tunnetuimpien vaikuttajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Harri Gustafsberg, Misha Sakharoff, Wim Hof, Tulku Lobsang, Govinda Krishna ja Tom Das.

Yliopisto-opintojen jälkeen Arttu työskenteli pitkään liike-elämän palveluksessa. Ura vei ensin alkavien yrittäjien sparraukseen, sitten myynnin johto- ja valmennustehtäviin kotimaisissa hyvinvointialan yrityksissä. Henkilökohtaiset haasteet stressin kanssa ja lopulta burnout pakottivat miehen etsimään ihan tosissaan keinoja kehon ja mielen hallintaan. Hengitys toi tuloksia ja vuosia myöhemmin siitä tuli intohimo ja ammatti. Hengitysvalmentajana Arttu on Suomessa alan kokeneimpia pioneereja ja tunnettu inspiroivista hengitystapahtumista ja luomastaan ABBA hengitysmetodista.

“Oon lapsesta saakka ollut herkkä stressille ja paineen alla suoriutuminen on tuntunut aina haastavalle. Koen vahvasti hengityksen siltana stressin ja rentouden välissä. Kun hengitystä oppii käyttämään oikein, mielen ja tilanteiden hallinnan kyky paranee usein suuresti ja palautuminen tehostuu. Tällä on ollut syvällinen positiivinen vaikutus omassa ja tuhansien asiakkaiden elämässä. Mitattavia tuloksia saadaan nopeasti ja pysyvästi, kun olennaiset asiat tehdään oikein, oikeassa järjestyksessä ja toistuvasti. Siitä ABBA metodissa on kyse.”  

Arttu on kävelevä esimerkki siitä, kuinka elämää voi muuttaa radikaalisti ja kuinka voi onnistua ja menestyä useilla eri elämän alueilla suuremmin mailaa puristamatta. Erikoisia faktoja Artusta? Hän on kuivapaastonnut syömättä ja juomatta 8,5 vuorokautta putkeen ja kykenee pidättämään hengitystään useita minuutteja. Hän on myös menestynyt kuvataiteilijana. Jotkut muistavat hänet myös Hjalliksen Diili ohjelmasta. Artun monipuolinen työkokemus ja värikäs elämänkokemus näkyy ja tuntuu myös Breathingman valmennuksissa, joissa fokus on aina käytännön tekemisessä ja ratkaisu- ja tuloshakuisuudessa asiakkaan parhaaksi. Valmennusten vaikutukset tuntee käytännössä heti ensimmäisellä valmennuskerralla ja pidempijänteisellä työskentelyllä saadaan pysyvämpiä muutoksia.

Mun motto? “Vähennetään huonoa, lisätään hyvää ja kehitytään tässä vähän joka päivä.” -Arttu-

””

Arttu on upea, inspiroiva ja turvallinen hengitysvalmentaja. Ryhmätilanteessa sillä on jännä kyky jotenkin yksilöllisesti poistaa esteitä, hälventää pelkoja, luoda turvaa ja johdattaa siihen kunkin omaan yksilölliseen hengitykseen ja rauhaan… Sellainen jämäkkä tatsi niihin tekniikoihin, mutta erityisesti ihan puhetapaa myöten sellanen rento ja välitön fiilis. Tykkään valmennusfilosofiasta missä tää hengitys ei oo mitään extremesuorituksia vaan ennen kaikkea työkalu lisäämään rentoutta… rauhaa ja rakkautta. Työpajoissa oon kokenut tosi meditatiivisia puhdistavia kokemuksia ja tapahtumien jälkeen on ollut pitkään hyvä olo. Tykätään kovasti! Kiitos!

Juha Larm, yrittäjä , Fitfarm Oy