Oulu, Sokos Hotelli Eden

Sunnuntaina 30.06.2019, 18.00 – 20.30

 

Kun hengität paremmin, voit paremmin. Tutkitusti!
Kun faskiat liukuvat toisiaan vasten, tunnet kehosi paremmin ja kipu vähenee. Tutkitusti!

Tämä kurssi sopii kaikille hengityksestä ja omista lihaskalvoista eli faskioista kiinnostuneille. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla.

Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita. Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy.

Faskioita huoltamalla kehosi voima on paremmin käytettävissäsi (faskiat vastaavat 40% voimansiirrosta), kipu vähenee kehossa ja kehosi avautuu.

Tehokurssilla opit rennomman ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Saat myös mukaasi yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.

Hinta: 59 euroa
Ilmoittaudu mukaan netissä Rentovillan sivuilla 28.5.lukien
Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä.

Työpajan voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen jaana@rentovilla.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä.

Kurssin ohjaa hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta.
Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja.
Lue lisää hengityksen hyödyistä: www.facebook.com/breathingman.fi, www.breathingman.fi

n.45 min. faskiaosuuden ohjaa Rentovillan Jaana Heiskanen; FasciaMethod-ohjaaja

Palautteita Artun hengityskursseista:

”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos!!”

Kuva: Satu Renko